Zaloguj Zarejestruj

Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Verify email *

Notice: Undefined offset: 41 in /home/madrian/domains/madrian.linuxpl.info/public_html/chb/libraries/joomla/access/access.php on line 595

Notice: Trying to get property of non-object in /home/madrian/domains/madrian.linuxpl.info/public_html/chb/libraries/joomla/access/access.php on line 595

Tom Thibodeau żegna się z Chicago! Oficjalne oświadczenie trenera.

Tom Thibodeau po raz kolejny pokazał, jak bardzo związany był z Wietrznym Miastem. Publikujemy oficjalne oświadczenie Thibsa do fanów, oczywiście przetłumaczone na język polski.

- Chcę podziękować i powiedzieć, że będę bardzo tęsknił za pracą w Chicago, za niesamowitymi fanami, jak i miastem. Pragnę również podziękować wszystkim pracownikom organizacji, jak i wszystkim utalentowanym graczom z którymi współpracowałem, ich wspaniałym rodzinom, które wspierały ich w ciężkich momentach. Doceniam szansę jaką dał mi Jerry Reinsdorf. Jestem dumny z naszych dokonań, wszyscy walczyli mi przeciwności losu, starali się dać naszym fanom wiele radości, na które po prostu zasługiwali. Kocham tę grę i jestem podekscytowany co czeka na mnie wraz z reprezentacją USA, oraz z nową drużyną NBA.

Jak odchodzić to z klasą, dzięki za wszystko Tom!